GALETES DE MANTEGA:
INGREDIENTS (per 30 galetes)
225 g mantega a temperatura ambient
140 g sucre glass
1 rovell d' ou gran
1 mica d' extracte de vainilla (o el que t'agradi)
280 g farina blanca
- Bateu bé la mantega (podeu deixar-la fora de la nevera la nit abans) i el sucre amb un batedor elèctric fins que la mantega sigui ben cremosa i blanqueta.
- Afegiu l'ou i l'extracte de vainilla i torneu a batre.
- Afegiu la farina (passeu-la per un colador perquè sigui més fina) de mica en mica fins que estigui ben incorporada a la barreja.
- Emboliqueu la massa amb film de cuinar i deixeu-la refredar a la nevera durant una hora com a mínim, (jo la faig el dia abans, així queda bé per tallar)
- Estireu la massa amb l'ajut d'un corró (Poseu-la entre paper vegetal, d'aquesta manera no queda enganxada) Talleu-la amb un tallador de galetes.
- Enforneu sobre paper de forn a 180º C durant uns 10 minuts. Deixeu-ho refredar.
Si voleu les podeu decorar.
Boníssimes!!
ResponElimina