diumenge, 5 de gener del 2014

GOSSOS PER ADOPTAR

M' agraden molt els animals, sobre tot els gossos. Fa més o menys cinc anys que sóc voluntària d' un refugi de gossos. En aquest temps he conegut molts d'aquests animals.
També he vist molta gent entregada, voluntaris i no voluntaris, que intenten ajudar-los en el possible. I també gent que diu responsabilitzar-se'n i que mai han fet un pas per coneixe'ls (no saben el que es perden, perquè no té preu)-

Cada animal té una historia . Molts d'ells han passat malament la seva vida i són molt tímids o tenen por (aquests casos son els que emplenen més el cor) quan els comences a passejar i de mica en mica van agafant confiança i un dia els crides i venen sense por.

El trist de tot això és que molts mai seran adoptats i moren sense conèixer una llar.

Estem vivint en un món en que molta gent quan demanes ajut ho arregla dient que també hi ha gent que passa gana. I no seria millor que cap ser viu patís?. Un somni que si es fes realitat podrien dir que som éssers humans.

Us vull presentar algun d'aquests animals, que amb la seva mirada et poden canviar la manera de veure'ls.


NORA:- és una gosseta de uns 8 anys que en porta més de 6 anys a la protectora. Ha servit fins i tot per fer una campanya publicitària, però continua a la protectora. És una gosseta molt viva, li encanta anar a passeig. La seva salut es bona.


PONY.- És un cadell tímid que començar a refiar-se de la gent. Per ser cadell és força seriós, però amb els altres gossos molt juganer.

SIDRA.- És una gossa molt tímida però quan la coneixes se't menja a llepades.








DALAI.- És molt carinyós, sempre segueix algun company i sinó et segueix a tu, buscant carícies.





YOYO-PLUJA I MOMO.- Estan a la mateixa gàbia i volen sortir junts.








D´aquest tres només queda la Greta és una gosseta ja gran (la Trufa i en Guapu varen morir a la protectora sense coneixer una llar), esperem que la Greta no.






GRETA



TOTS ESTAN EN ADOPCIÓ AL BU BUP PARC DE CASTELL D'EMPORDÀ (LA BISBAL D'EMPORDÀ-GIRONA) N'HI HA UNS 65 MÉS O MENYS.http://www.altarriba.org/centros/bubupparc.htm

TAMBÉ A RODAMÓN DE PALAFRUGELL PODEU TROBAR GOSSETS I GATETS PER ADOPTAR.http://www.aparodamon.com/


http://www.bubuparc.blogspot.com





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada